Produse și Servicii

ROMAGRICULTURE comercializează un portofoliu variat de inputuri agricole

Trading inputuri agricole

Segmentul produselor permise în agricultură pentru creșterea productivității este foarte bine acoperit de compania noastră, care oferă un raport excelent calitate-preț în acest domeniu. ROMAGRICULTURE comercializează un portfoliu variat de inputuri agricole, pe lista cărora se află semințe, îngrășăminte, pesticide și ierbicide, fungicide și insecticide.

Oferta noastră de semințe soiuri si hibrizi cu potential ridicat de productie adaptate la condițiile climaterice din România, de la cele mai importante companii producătoare. Putem oferi semințe pentru culturile de cereale păioase, porumb, floarea soarelui, soia, sorg, lucernă, mazăre, rapiță și altele.  

La capitolul îngrășăminte, asigurăm atât o gamă completă de îngrășăminte, cât și costuri optimizate, prin intermediul parteneriatelor strategice create cu cei mai importanți producători de îngrășăminte din Europa. Datorită calității acestor produse, rezultatele obținute vor fi pe măsură.

Pentru că orice cultură agricolă trebuie îngrijită și supravegheată atent, pe tot parcursul dezvoltării acesteia punem la dispoziție un portofoliu complex de protectie a plantelor care înglobează cele mai noi tehnologii și asigură o protecție integrală a culturii. Pe lista acestora se numără tratamentele specifice tuturor culturilor, de la tratamentul seminței, până la combaterea bolilor, dăunătorilor și buruienilor.

Trading cereale

Una dintre misiunile noastre este valorificarea producției clienților cu care colaborăm, pentru a contribui la creșterea profitabiltății și a bonității acestora. Ne susținem clienții prin comerțul cu cereale și achiziționăm principalele tipuri de culturi agricole – grâu, floarea soarelui, orz, orzoaică pentru bere, rapiță, mazăre și soia – garantând siguranța și corectitudinea fiecărei analize efectuate în procesul de achiziție a recoltei.

Pentru că ne dorim ca partenerii noștri să aibă acces la cele mai bune recolte, oferim consultanță și acces constant la informații specifice pieței. De asemenea, promovăm exporturile de cereale atât în interesul financiar al fermierilor, cât și cu scopul de a satisface nevoile partenerilor internaționali.

ROMAGRICULTURE dezvoltă, totodată, constant soluții de management al riscului inerent în agricultură și garantează siguranța plății recoltelor achiziționate, pentru a susține profitabilitatea fermierilor.

Trading combustibili pentru agricultură

ROMAGRICULTURE asigură distribuția și comercializarea en-gross a motorinei pentru domeniul agricol, furnizând acest carburant exclusiv în agricultură către un portofoliu de peste 600 de clienți. Acest combustibil este un tip superior de motorină, cu o calitate certificată și controlată în permanență, care provine de la furnizori renumiți de carburant pentru agricultură.

Datorită acestor furnizori reputabili, TINMAR, SOCAR, MOL, LUKOIL și ROMPETROL, produsul finit are o calitate deosebită garantată în permanență și clienții pot fi siguri că alegerea făcută este cea mai bună. ROMAGRICULTURE livrează combustibilul în deplină siguranță in termenul cel mai scurt posibil, maxim 48 de ore, ceea ce oferă o garanție în plus a activității noastre.

Din momentul comenzii plasate de client, livrarea motorinei va fi realizată prin distribuitori autorizați, direct la ferma beneficiarului, cu mijloace de măsurare și facturare imediată. În acest moment motorina poate fi comandată de clienți din județele Ialomița, Călărași, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Brăila, Constanța, Tulcea, Prahova, Buzău, Vrancea, Galati și Dâmbovița.

Pentru facilitarea colaborărilor cu firmele sau persoanele interesate, putem oferi mai multe variante de plată în funcție de bonitate, volumul de combustibil achiziționat, de nevoile individuale, dar și de istoricul de colaborare dintre noi și clienții noștri.

Spații de depozitare

Depozit de Inputuri:

 Inputurile agricole sunt depozitate diferențiat, în spații autorizate, în funcție de caracteristicile fiecărui produs în parte. De asemenea, capacitățile de stocare pe care le avem sunt destul de generoase, astfel încât să răspundă cât mai multor cereri venite din partea clienților noștri.

Spatii de depozitare cereale:

Totodată, furnizăm soluții autorizate de stocare a cerealelor, venind în întâmpinarea nevoilor fermierilor ce nu dispun de capacități proprii de depozitare. Cerealele sunt stocate în spații de genul silozurilor, al magaziilor și al halelor agricole, care sunt periodic igienizate și deratizate. Acest lucru oferă pentru produsele depozitate o garanție a păstrarii lor în cele mai bune condiții. În plus, cerealele beneficiază de îngrijire specifică, potrivit particularităților respective, realizată de echipele noastre de specialiști, conform regulilor în vigoare.

Scroll to top